Over mij

Mijn naam is Amy, ik ben 30 jaar jong (05 mei 1993) en ik woon samen met mijn man en 5 katten in Gelderland (tussen Arnhem & Nijmegen in).

Happyfitlife © 2022

Ik ben de oprichtster van Happyfitlife, waarbij ik vrouwen coach naar een gezonde relatie met voeding, meer zelfliefde, balans & meer energie in hun leven. Ik geloof oprecht dat als je echt iets heel graag wilt & je mindset goed is, het je ook lukt! En daar gaan we samen mee aan de slag.

Onzeker
Zoals de meesten vrouwen was ik erg onzeker over mijn lichaam in mijn pubertijd (mede door pesters). Ik vond mezelf dik, ik walgde vooral van mijn bovenbenen. Dat zorgde er dan ook voor dat ik jurken, rokjes & shorts vermeed. Als ik nu de foto’s van toen terug kijk, vind ik het vooral erg zonde dat ik destijds zo over mezelf dacht & mijzelf niet de liefde heb gegeven die ik verdiende.

Chronisch ziek
Fast forward naar 2017: na ruim 6 jaar gewerkt te hebben als tandartsassistente werd ik heel ziek & had ik continu veel pijn, zodanig dat mijn toenmalige werk uiteindelijk helaas niet meer haalbaar was. Evenals het wedstrijd dansen (modern + garde) wat ik bijna 15 jaar heb gedaan. Na vele onderzoeken kwam eind 2017 de diagnose: fibromyalgie + me/cvs (+pds). Dit houdt kortweg in dat ik chronisch ziek ben en vrijwel altijd pijn heb in mijn bindweefsel & spieren.

Uiteindelijk, na 2 jaar ziektewet, kwam ik bij het UWV terecht en werd ik in 2019 voor 100% afgekeurd (iets wat ik overigens niet zag aankomen). Ik heb veel dagen gehad dat ik niet verder kwam dan mijn bed of de bank & nauwelijks iets gedaan kreeg. Ik kreeg de rust en tijd die ik nodig had om aan mezelf en mijn herstel te werken. Uiteindelijk kreeg ik een heel fijne coach toegewezen vanuit het UWV, waarmee ik in kleine stappen weer allerlei dingen probeerde op te pakken (halfuur wandelen, het huishouden doen, vrijwilligerswerk op de dierenweide, nieuwe opleiding tot leefstijlcoach volgen, etc). Zij gaf mij voor een groot deel het vertrouwen in mijzelf & mijn lichaam weer terug.

Walk of the World
Het ging uiteindelijk zodanig goed met mij, dat ik me inschreef voor de Nijmeegse Vierdaagse van 2022, ofwel 4 x 40 km. Ik dacht bij mezelf; als dit me lukt kan ik alles aan! Het was zwaar & soms enorm afzien, maar ik kan met trots zeggen dat ik het officiële Vierdaagse kruis (het kruis voor betoonde marsvaardigheid) in mijn bezit heb.

Met alle kennis & ervaring die ik heb opgedaan wil ik graag andere vrouwen helpen die ook worstelen met voeding, afvallen, mindset, balans, zelfliefde, hoe te leren leven met fibromyalgie & laten zien/ervaren hoe krachtig je brein is. 

x Liefs Amy

Happyfitlife

Happyfitlife is niet als elk ander dieet wat al op de markt is, het richt zich juist op duurzaam afvallen doormiddel van een leefstijlverandering & focus op mindset.

Géén dieet met allerlei strenge regels & restricties, dat is namelijk voor niemand vol te houden.

Happyfitlife is pas sinds december 2022 live, maar achter de schermen was ik er al ruim anderhalf jaar mee bezig.

Fibromyalgie

Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in bindweefsel & spieren. Het is een chronisch pijnsyndroom, een onzichtbare ziekte die je de rest van je leven bij je draagt.

Sinds de diagnose ben ik ruim 6 jaar verder & kan ik zeggen dat het goed met mij gaat en heb ik er mijn eigen draai aan weten te geven. Ik heb mijn leven weer terug (iets wat ik jaren terug nooit had gedacht) & help nu andere powervrouwen die door hetzelfde heen gaan.

van chronisch ziek > Vierdaagse

Ik liep de Nijmeegse 4Daagse van 2022 & 2023, oftewel 4×40 km! Mijn ultieme doel destijds waarbij ik dacht: ‘als ik dit kan, kan ik alles aan!’.

Het was soms erg zwaar & afzien, maar hiermee kon ik bewijzen (aan mezelf) dat je mindset sterker is dan je pijn en dat als je iets echt graag wilt, het je lukt!

Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik het officiële Vierdaagse kruis (het kruis voor betoonde marsvaardigheid – een officiële koninklijke onderscheiding) in bezit heb.

Leefstijlcoach

Ik wil graag andere vrouwen helpen met hun leefstijlverandering & mindset shift: afvallen, meer energie, meer zelfliefde, positief zelfbeeld, gezonde(re) relatie met voeding, dat je brein veel meer kan dan je denkt, van je eetbuien afkomen, etc.

Door alles wat ik zelf heb meegemaakt & een fijne coach die op het juiste moment op mijn pad kwam, kon ik aan mijn eigen herstel werken, doelen stellen, weer durven dromen, kijken naar de toekomst, een mindset shift maken & dat was zo ontzettend waardevol dat ik dat iedereen gun!

Ik besloot er mijn levensmissie van te maken: andere vrouwen helpen naar een betere & gelukkigere versie van zichzelf Dankzij mijn studie & ervaring help ik nu andere powervrouwen om voor zichzelf te kiezen.