Veelgestelde vragen

Voor iedereen die klaar is met diëten, jojo-en, rare dieetregels & restricties.

Ten eerste; omdat de trajecten van Happyfitlife géén dieet zijn! De reden waarom al die andere diëten niet werken (of maar voor een korte periode werken)? Omdat ze niet vol te houden zijn (vaste weekmenu’s, verboden producten, rare dieetregels, etc.)!

Bij Happyfitlife pakken we het heel anders aan. Samen met mij doorloop je het traject in combinatie met intensieve online coaching, je kunt mij altijd appen met vragen en we richten ons niet alleen op voeding, maar juist ook op mindset, zelfliefde & jouw lichaam.

Bij Happyfitlife gaan we voor een duurzame én blijvende manier van afvallen, waarbij ook nog gewoon ruimte is voor een stukje chocolade, een frietje of pizza.

Het traject is er op gericht dat je gemiddeld zo’n 0,5 tot 1 kg afvalt per week. Op deze manier val je op een makkelijke & duurzame manier af die goed vol te houden is, doordat het traject niet als een dieet voelt (en dat is het ook niet!).

Het resultaat hangt uiteraard wel af van hoe goed je het traject volgt.

Ja! Je gaat voor jezelf een nieuw eetpatroon & leefstijl creëren dat bij jou (& je gezin) past. Op deze manier kies je zelf wat je eet, maar pas je de informatie en slimme eetwissels die ik je leer toe in je dagelijkse leven.

Nee, er wordt bewust niet gewerkt met vaste weekmenu’s. Door alles kant & klaar voor te kauwen leer je niet zelf recepten & weekmenu’s maken. Daarnaast is bewezen dat het volgen van weekmenu’s maar tijdelijk vol te houden is.

Ja, het hele gezin kan mee eten. Juist omdat je zelf gaat leren wat voedzamere keuzes en slimme eetwissels zijn. Daarnaast werkt Happyfitlife niet met vaste weekmenu’s.

Ja, doordat je zelf bepaalt wat je eet zijn de weekmenu’s volledig vega(n) te maken. 

Ja, doordat je zelf bepaalt wat je eet zijn de weekmenu’s volledig aan te passen aan je eigen voorkeuren en eventuele allergieën. 

Je bepaalt zelf wanneer je aan de slag gaat met de opdrachten. Het is wel aan te raden om dagelijks (of 1 x per week) de opdrachten te maken en de bijbehorende informatie door te nemen. Gemiddeld ben je zo’n 1 uur per week kwijt aan het maken van de opdrachten en het doornemen van de informatie.

Je kiest daarnaast zelf of je aanwezig wilt zijn bij de live zoom sessies (30-60 min. per sessie) of dat je deze op een ander moment (dat voor jou beter uitkomt) terug kijkt. 

Ja, dat kan! Het programma is niet alleen gemaakt om af te vallen. Het gaat onder andere over gezonde & voedzame voeding, slimme eetwissels toepassen, je relatie m.b.t. voeding, mindset, zelfliefde, balans & nog veel meer.

Vervolgens kun je alle informatie m.b.t. afvallen eventueel toepassen na je zwangerschap.

Overleg van tevoren altijd eerst met je huisarts/specialist alvorens je een traject begint. Of neem van tevoren contact met mij op.

Over het algemeen is het geen probleem, aangezien Happyfitlife géén dieet is dat productgroepen uitsluit. Maar juist draait om het aanleren van een nieuwe leefstijl, waarbij gezonde/voedzame voeding voorop staat.

Ja, in veel gevallen wordt je factuur vergoedt vanuit de aanvullende zorgverzekering door een groot aantal zorgverzekeraars, doordat Happyfitlife aangesloten is bij de BGN.

Dit heeft géén invloed op je eigen risico.

Je vindt de voorwaarden hiervoor in je eigen polis terug, je kunt contact opnemen met je zorgverzekeraar of kijken bij het vergoedingenoverzicht van de BGN.

Nog niet, Happyfitlife zal medio 2024 aangesloten zijn bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Deze stelt verschillende kwaliteitseisen, waaronder regelmatige nascholing. Dit zodat mijn cliënten recht hebben op een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar indien mogelijk. Wel zo fijn!

Nee, Happyfitlife heeft vooralsnog geen praktijk locatie en is enkel online te volgen (m.u.v. de wandelcoaching – in mijn woonplaats te volgen).

Nee, er wordt géén gebruik gemaakt van maaltijdshakes om af te vallen. Ze bevatten te weinig goede voedingsstoffen en zitten vaak bomvol suiker! Daarnaast is het geen oplossing voor de lange termijn.

Gewichtsconsulenten aangesloten bij de BGN geven voedings- & beweegadviezen volgens de Richtlijnen Goede Voeding (Gezondheidsraad) en de Schijf van Vijf (Voedingscentrum).

Het is mogelijk om jouw bestelling in 2 of 3 termijnen te betalen (mits je bestelling boven de €150 komt), neem hiervoor vooraf contact met mij op per mail of WhatsApp.

Houdt er rekening mee dat betalen in termijnen wat duurder uitvalt dan wanneer je het gehele bedrag in één keer betaald.

Een laptop of smartphone waarmee je op Facebook kunt, een meetlint, Mijn Eetmeter app, een keukenweegschaal, het Happyfitlife traject boek, een weegschaal & zin om aan de slag te gaan met het creëren van een nieuwe leefstijl!

Er is géén betere investering, dan een investering in jezelf!

Wat is jouw gezondheid, lekker in je vel zitten, mindset shift, een leefstijlverandering die je levenslang kunt volhouden/toepassen en zelfvertrouwen jou waard? Ik ben er van overtuigd dat als er een wil is, er een weg is. Dit is het laatste traject dat je ooit nog hoeft te volgen voor een duurzame manier van afvallen, vergeet al die dure diëten die niet vol te houden zijn. Zonde van je geld!

– Aanvullend verzekerd? In veel gevallen wordt het traject dan (deels) vergoedt vanuit de aanvullende zorgverzekering door een groot aantal zorgverzekeraars.
– Het is mogelijk om jouw bestelling in 2 of 3 termijnen te betalen (mits boven een bepaald bedrag). Houdt er rekening mee dat betalen in termijnen wat duurder is dan wanneer je het gehele bedrag in één keer betaald.

Een leefstijlcoach ondersteunt mensen in hun dagelijkse leven om bewustere keuzes te maken, gericht op de belangrijkste pijlers: voeding, beweging, mindset, ontspanning, stress & slaap. Stap voor stap streven we samen naar een blijvende & duurzame leefstijlverandering. 

Géén dieet of voorgeprakte menu’s met ingrediënten die je niet lust of nog nooit van gehoord hebt, geen duur abonnement op de sportschool waar je minstens 1 jaar aan vast zit en na 3 maanden toch niet meer komt.

Maar haalbare kleine stappen met een duurzaam en gezond leven als gevolg.

Bewezen effecten leefstijlcoach:
– Gewichtsverlies
– Meer energie/fitter
– Beter slapen
– Mindset shift
– Bewustere/voedzamere keuzes maken
– Minder lichamelijke klachten

Bij de aankoop van producten en diensten heeft de klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. De bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de klant.

Ten aanzien van de overeenkomst tot de aanschaf van een traject geldt de Wet Koop op Afstand niet, aangezien de klant ofwel geen consument is ofwel omdat deze een vast tijdstip dan wel een bepaalde periode wordt aangeboden. Er bestaat in deze gevallen geen ontbindingsrecht.


Indien klant een traject heeft aangeschaft, dan hanteert Happyfitlife het volgende
annuleringsbeding:
– annuleren tot 7 dagen voor aanvang van de eerste trajectdag: 100% restitutie
– annuleren tussen de 1 – 7 dagen voor aanvang van de eerste trajectag: 50 % restitutie
– annuleren op of na eerste trajectdag: geen restitutie

Powerwalking is lopen in een stevig tempo (6 a 7 km per uur) in combinatie met spierversterkende oefeningen tussendoor. Het versterkt de spieren en verbeterd de conditie.

x

x